Instance Logo

social.horak.hu

Profile for Gyuri Horák 🥋. Username @dyuri, social.horak.hu. Role: admin

About

Black belted (shodan iaido, shodan aikido) software engineer, who still believes that simple/explicit solutions are better than complex/implicit ones.

I have beaten by own body and taken up trail running - nature is beautiful.

Joined on Nov, 2022. 74 posts. Followed by 24. Following 47.

Recent posts

Gyuri Horák 🥋 . @dyuri,

Na nézzétek már, Ersténel is lett Garmin Pay!

(Mondjuk mégjobb lenne, ha nem rohadna le a George minden második nap, de ne legyünk telhetetlenek...)

Open thread
Gyuri Horák 🥋 . @dyuri,

Még mindig szerencsésnek érzem magam, hogy ha fél órával naplemente előtt eszembe jut, hogy jó helyről kéne nézni, akkor annyi, hogy kicsit gyorsabban kell felfelé futni, és íme.

Open thread
Gyuri Horák 🥋 . @dyuri,

Az első saját habaneronk. Néhány hajszálvékony szeletet vágtam a vacsorára szánt szendvicseimbe, és most könnyek között írom ezt a bejegyzést.

Open thread
Gyuri Horák 🥋 . @dyuri,

Mostanában úgyis téma az A11y, mindenki feliratozza a képeit, erre a beszállító ilyen kódot képes átadni, ahol a label az, hogy "content-header" meg "modal content". Ezekkel tuti előrébb vannak szerencsétlen gyengénlátók.

(Az van, hogy a tesztekben az aria-label alapján keresték meg a bizonyos elemeket. De hogy ez kinek tűnt jó ötletnek, azt nem lehet tudni.)

Open thread
Gyuri Horák 🥋 . @dyuri,

Az elmúlt években sem voltak kicsik ezek a hibrid-paradicsomjaink, de idén a magaságyás, és a megfelelő mennyiségű víz miatt lassan valami ipari támasztékot kell építenem melléjük...

Open thread